Aan de brouwerij - Alken

Met 39 wooneenheden krijgt het oude gisterijgebouw van de brouwerij van Cristal Alken een volledig nieuwe bestemming. Het historische karakter van dit gebouw, gecombineerd met een strakke industriële look, zorgt voor een uniek woonproject op een droomlocatie. Een plek waar het aangenaam en eigentijds wonen is, voor jong en oud.

nog slechts 7 appartementen te koop

www.aandebrouwerij.be
 

Vanaf €138.808

Exclusief BTW, registratie -en notariskosten

Bezoek website Palmers

de binnentuin: een oase van rust

De appartementen situeren zich rond de prachtig aangelegde omsloten binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene hart van de residentie, met glooiende, natuurlijke lijnen, zitplaatsen en een waterpartij. De ideale omgeving om tot rust te komen of een praatje te maken met de buren.
 
Bovendien beschikken de appartementen over ruime terrassen. Veel appartementen hebben terrassen aan beide zijden, zodat je steeds van het mooie weer kunt genieten. Een aperitiefje of barbecue in de privésfeer organiseren? Het ruime terras vormt het ideale decor. 
 

(bijna) energieneutraal wonen

Ook als u veel belang hecht aan duurzaamheid, ecologie en levenslang wonen, wordt u aangenaam verrast. Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen en penthouses. Het gebouw wordt opgetrokken uit duurzame materialen die 100% recycleerbaar zijn.
 
De materialen en technieken worden zorgvuldig geselecteerd inzake levensduur en rendement. Dit garandeert niet alleen de degelijkheid, maar ook een uitzonderlijk laag energieverbruik (E-peil 20 tot 30). 
 

Terug naar overzicht projecten