Ons team

Solide onderneming

Onze onderneming is ontstaan in 2003. We bestaan uit een team van vaste medewerkers in samenwerking met een vaste groep gerenommeerde onderaannemers die garant staan voor kwaliteit.

Kennis & Ervaring

Van compacte woningen tot wooncomplexen. Met de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd, beschikken we over de nodige kennis en ervaring om ook de complexe projecten tot een goed einde te brengen. Bij D-Build kan u rekenen op een ruime ervaring, vakkennis, kwaliteit en service.

Onze aanpak

Innovatief & Flexibel

Elk project is uniek en hierin spelen flexibiliteit en vooruitdenken een grote rol. Voor elk van onze projecten houden we de kwaliteit van wonen en werken steeds voor ogen.
Daarom vertrekken we voor ieder project vanuit de plaatselijke markt, rekening houdend met de trends en behoeftes van de kopers.
 

Complete service

We staan in voor het volledige bouwproces, van de eerste gesprekken met de architect voor de ontwikkeling van het concept tot de volledige bouw en afwerking van het project. Indien u wenst kunnen we ook enkel de bouw en afwerking voor onze rekening nemen, dit kan allemaal besproken worden, op maat van de klant.

Prijs - Kwaliteit

We werken nauw samen met onze onderaannemers en partners, geloven in een win-win situatie en geven hen de ruimte om de door ons geëiste kwaliteit te brengen.
Hierin houden we steeds rekening met zowel de kwaliteit van de materialen en de afwerking als de woonkwaliteit voor de eindklant. Met woonkwaliteit bedoelen we leefcomfort, indeling, gebruiksvriendelijkheid.

Vast aanspreekpunt

Bij D-Build heeft u één vast aanspreekpunt doorheen het volledige project. U krijgt niet te maken met verschillende aannemers maar bespreekt alles met één betrouwbare partner.

Onze gegevens

Tel
011 220 107
Fax